1402 مهر 2، 21:41
ویرایش شده
همساده هستم یه دوست بهبودی
از موقعی که ازدواج کردم دیگه کمتر کانون میام
اینکه ازدواج کردم خواست خدا بود چون اگه ازدواج نمیکردم دور از خانواده و خانه مجردی و بعدشم وضع مالی که خوب شد الان معلوم نبود یا زندان بودم بخاطر شهوترانی یا قبرستان یا تیمارستان( سه مقصدی که هنوزم معتقدم شهوترانی تهش به اونجا ختم میشه). با ازدواج مشکلم کامل حل نشده ولی خیلی خیلی بهترم الان. خیلیشم مدیون کانون هستم و تلاشهایی که برای پاکی کردم تو اون 15 سال و چیزایی که راجع به شهوت یاد گرفتم.
....................
چون فعال نیستم نخواستم پست بزنم ولی دیدم به اندازه تک تک ساعتهایی که اینجا بودم منم سهم دارم و در نتیجه اون وظیفه دارم.
....................
کاملا و صد در صد مخالفم که اعلام لغزش و اعلام پاکی گناهه. کاملا مخالفم که از دفتر مراجع سوال پرسیده بشه و این بشه ملاک عمل.
.............
نمیدونم چقدر نظرم مهمه ولی خواهش میکنم ازتون
چون جو کانون مذهبیه کاری نکنیم و حرفی نزنیم که تو سر بچه ها بیفته که اگه از ترسشون میگن از لغزشهاشون میگن از اورژانسی شدن میگن احساس گناه کنند.
گناه یا بیماری یا هر کوفت و زهرمار دیگه ای باید زیر نور قرار بگیره باید گفته بشه باید صداقت داشت.
خط قرمز مشارکت فقط و فقط این باشه که وسوسه رو برای فرد دیگه ایجاد نکنه همین.
.............
در ضمن به همون اندازه که از حرفایی که بالا زدم مطمئنم. به همون اندازه هم مطمئنم خلاف شرعی انجام نشده مساله خوب و دقیق شفاف تبیین بشه برای عالم دین محاله بگه مشارکت اونم اینترنتی خلاف شرعه.
شايد خوشبختي همين باشد
كه با خودت نگويي :
كاش جايِ ديگري بودم
كارِ ديگري داشتم
يك آدمِ ديگري بودم ... !
عاقبتت بخیر همسفر
كه با خودت نگويي :
كاش جايِ ديگري بودم
كارِ ديگري داشتم
يك آدمِ ديگري بودم ... !
عاقبتت بخیر همسفر