کانون

نسخه‌ی کامل: مشکل از شما پاسخ از ما
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
بچه ها کسی میدونه امتحان آیلتز چه جوریاست؟ هر چند وقت یه بار برگذار میشه؟ تاریخش کیه؟
برای ثبت نام امتحان ایلتس باید به سایت Ielts.sanjesh.org بری و اونجا یک پروفایل تشکیل بدی
یک عکس آپلود کن و مبلغ 230 تومن ناقابل از طریق یکی از کارتهای بانکهای عضو شتاب واریز کن.

آزمون رو باید رزرو کنی و بعد پرداخت کنی. تا 5 روز وقت برای پرداخت داری
تو سایتش چک کن
بستگی داره که بخوای آکادمیک شرکت کنی یا جنرال
الان من چک کردم برای 13 شهریور خالی داره . می تونی رزرو کنی.
کلا زیاد برگزار نمی شه. مراکزشم کم است. ولی ماهی یکی دوبار برگزار میشه.
تافل زیاد برگزار میشه ولی سختر است و فعلا هم که تحریم شده


من برای دو ماه دیگه نوشتم ولی تا حالا آیلتس ندادم.
سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم
وااای مرسی کوروش خان بدجوری گیرش بودم

نه برای جای خالی نمیگم، میخوام بدونم تو شهریور چه تاریخ هایی امتحانش هست؟ یکی از دوستام تو شهریور امتحان داره هر چی ازش میپرسم چه تاریخی جوابم رو نمیده حرصم درومده، آکادمیک و جنرال نمیدونم چیه ولی اون میخواد برای تحصیلات عالی تو آمریکا امتحان رو بده... پس 13 شهریور دیگه چه تاریخی تو شهریور؟

بازم مرسی مرسی کوروش خان
خواهش می کنم هدف خانم

خب دوستتون آکادمیک امتحان میده
در تهران 6 و 13 و 25 شهریور برگزار میشه4fvfcja

یکی از این سه تاس دیگه!

البته این که واقعا نهاد دیگه ای هم آزمون ایلتس رو برگزار می کنه نمی دونم ولی تا جایی که من می دونم اصلی ترین و تنهاترین مرکز سازمان سنجش است.
ایول دمت گرم کوروشششششششش

Khansariha (46)

pedram

1744337bve7cd1t81
کوروش میخوای تافل آزمون بدی؟؟
منم آخر امسال میخوام تافل آزمون بدم ولی میگن تحریم هستیم باید بریم دبی؟
درسته؟
آیلتس خیلی سخت تر از تافل هست!
آیلتز که قابل مقایسه با تافل نیست، خیلی سطحش بالاتره
من تافل دادم.

حالا می خوام آیلتس بدم.
مطمئنا آیلتس راحتتر است. البته من هنوز شروع نکردم به تست زدن ولی می دونم راحتتر است. از سطح بچه هایی که آیلتس دادند و نمره هاشون اومده!. حالا بذار بدم می ام خبرشو بهت میدم4fvfcja
می خوای بری دبی تافل بدی1744337bve7cd1t81
بی خیال بیا همین آیلتس بده.
اعتبارش از تافل کمتر نیست ها. تازه مثلا برای استرالیا باید فقط آیلتس داشته باشی. تافل قبول نیست
احتمالا مشکلش برطرف میشه تا آخر سال. گفته بودند تا 22 جولای حلش می کنیم ولی هنوز که حل نشده

حتی اخیرا بعضی از دانشگاههای تاپ امریکا (مثل ام آی تی) گفتند که از سال دیگه فقط آیلتس قبول میکنند.

یا مثلا مین دانشگاه ام آی تی برای تافل 100 و برای آیلتس 7 است.
اگه تافل داده باشی می دونی که تافل 100 یعنی خفن و آیلتس 7 یعنی معمولی!
آیلتس 7 بشی تقریبا می تونی همه جا آپلای کنی ولی با تافل مثلا 90 (معادل با 7 آیلتس) خیلی جاها رو از دست میدی

بیشتر تحقیق کن. ارزش دبی رفتن نداره.
فقط آیلتس هزینه هاش تقریبا خیلی بیشتر
تافل برای فرستادن نمره 17 دلار می گیره ولی آیلتس تا 5 تای اول 50 دلاار برای هر کدوم و بیشتر از 5 تا 100 دلار به ازای هر کدوم1744337bve7cd1t81


راستی هدف خانم به دوستتون که می خواد بره آمریکا بگید که امتحان جی آر ای فعلا تحریم است. باید بره دبی امتحان بده.13
چی میکشیم از دست این تحریم ها13
چی هست امتحانه؟ 42

pedram

کوروش یعنی تافل رو بی خیال شم برم آیلتس؟
یعتی آیلتس بهتر از تافل هست،آسونتره؟
آخه خودم تست های تافل رو زدم تقریبا همشو بلد بودم به غیر از ردینگش کی خیلی سخت بود برام53258zu2qvp1d9v
اینم یک امتحان زبان خیلی خیلی خیلی خیلی خفنه زبانه که اکثر دانشگاههای آمریکا می خوان و باید داده باشی.4fvfcja
خب یعنی فقط لیسینیگش رو زدی دیگه؟؟؟؟4fvfcja

چون اسپیکینگ و رایتینگش که تست نداره
برای تافل و آیلتس باید کتاب 504 و اسنشیال رو بخونی در هر صورت. اگه ردینگ سخت بود چون دایره لغتت پایین است

pedram

آره لیسنیگ زدم و ردینگم داشت!
یه متنی بود که باید میخوندم،اون منته سخت بود!
اسپیکینگش چه جوری کوروش؟
سخته؟
میگه درباره چی حرف بزن؟چند دقیقه؟
رایتینگش چه جوریه؟
رایتنگش سخته . دو بخش داره
یکی انشا و دیگری به یک چیزی گوش میدی و باید در مورد بنویسی. نمره ی خوب کم میدند

اسپیکینگش هم بستگی داره به خودت و سطح صحبت کردنت. شش تا سوال داره. کلا 10 دقیقه ای میشه که باید حرف بزنی.

نمونه تست تافل خیلی زیاده. یکی شو نگاه کن می آد دستت چه طوریه.
------------------------
در مورد اینکه تافل بدی یا آیلتس، من فکر کنم آیلتس بهتره. بازم با کسایی دیگه ای هم که امتحان رو دادند مشورت کن.
----------------------------
راستی اگه مشل سربازی داشته باشی و بخوای بری دبی که بدبختی دیگه!!!!
من یک بار می خواستم برم خارج از کشور، اونم سفر زیارتی، اینقدر توی این نظام وظیفه و وزرات علوم دویدم که نگو و نپرس.

البته احتمالا تحریمش برداشته میشه به زودی53258zu2qvp1d9v
Internet Based TOEFL - iBT

تفاوت عمده ی آزمون iBT با دو نوع دیگر تافل، افزوده شدن بخش Speaking و حذف Structure از آن است. سیاست ETS این است که این آزمون را رفته رفته جایگزین امتحان PBT نماید. شیوه ی سنجش در این آزمون واقعی‌تر است و هر 4 مهارت زبان در آن مورد آزمایش قرار می‌گیرد. در حال حاضر تمامی دانشگاه‌ها هر دو امتحان PBT و iBT را می‌پذیرند اما به کسانی که به دنبال دریافت Teacher Assistantship هستند توصیه می‌شود تا در آزمون نوع iBT شرکت کنند (به دلیل دارا بودن قسمت speaking). در ابتدای ظهور امتحان iBT تصور دانش‌آموختگان بر این باور بود كه این امتحان از لحاظ ارزیابی سخت‌تر است، اما امروزه می‌توان مزیت‌های فراوانی همچون زمان‌های متعدد ثبت‌نام، مراكز آزمون متعدد در شهرهای مختلف و كوتاه بودن زمان آماده شدن نمرات و گزارش به دانشگاه سفارش شده را دید.در این امتحان مجال برای مانور از قابلیت‌های فردی امكان پذیر است و این فرمت برای كسانی كه می‌توانند قابلیت‌های خود را در شرایط مختلف آزمون با تنوع ارائه دهند، بسیار بهتر از تافل ورقه‌ای خواهد بود. این آزمون از ۴ بخش ۳۰ نمره ای تشکیل شده است و تقریبا ۴ ساعت به درازا می کشد. نمره این امتحان از ۱۲۰ می باشد و نمره بالای ۱۰۰ در این امتحان واقعا نمره خوبی خواهد بود. معمولاً حداقل نمره‌ي مورد نياز براي قبولي پذيرش 85 است.

بطور کلی می توان امتحان iBT را در دو نوع تعریف کرد:

1. بخش Reading آن long format و بخش Listening آن short format است.
2. بخش Reading آن short format و بخش Listening آن long format است.

آزمون دهنده ها بصورت تصادفی، در یک زمان، یکی از انواع فوق را در امتحان مشاهده می‌کنند. از نظر نمره دهی تفاوتی بین آنها دیده نمی‌شود. هر گروه یکی از بخشها را بصورت long format دارند.

نمونه‌ی امتحان آزمایشی کامل بر روی اینترنت از این آدرس
بخش Reading

در نوع Long Format سه بخش وجود دارد. بخش اول یک متن در مدت زمان 20 دقیقه و دو بخش دیگر هر کدام 2 متن و زمان 40 دقیقه.بطور کلی هر متن شامل 12 سوال است.آزمون دهنده پس از پاسخ دادن به سوالات متن 2 و 3 (بخش دوم) در طول زمان 40 دقیقه، باید به سوالات متنهای 4و 5 (بخش سوم) نیز در 40 دقیقه بعد پاسخ گوید. البته باید توجه کرد که 2 متن از این 5 متن تصحیح نشده و در نمره دهی تاثیر ندارد و ETS جهت آمارگیری خود، این 2 متن را اضافه کرده است. اما از آنجا که آزمون دهندگان در طول امتحان نمی دانند که کدام 2 متن از 5 متن داده شده، ارزیابی نمی شود، باید تمام تلاش خود را برای پاسخ گویی به سوالات داده شده بکنند.

در نوع Short Format که دو بخش است، سه متن داده می شود. اولین بخش همانند نوع Long Format باید در زمان 20 دقیقه جواب داده شود و متنهای 2و 3 (بخش دوم) نیز در 40 دقیقه بعد. در این نوع آزمون تمام متنها و سوالات آنها تصحیح می شود.برای مهارت‌ یافتن دراین بخش ابتدا باید دامنه لغات را افزایش داد(عمدتا با مطالعه كتابهای لغت معرفی شده برای تافل) و در ادامه با تمرین نمونه امتحانات در منابع متن‌خوانی را تقویت كرد.لازم به ذكر است كه تمرین بر صفحه رایانه بسیار موثرتر از خواندن بر برگه خواهد بود چرا كه تندخوانی برصفحه رایانه در مدت زمان معین عامل مهمی در موفقیت این بخش می‌باشد. برای مثال مهارت تندخوانی متنی با 300 كلمه در مدت زمان حدودا 2 دقیقه با احتساب درك 50 درصدی مطلب سرعت مناسبی است. در كل عادت به سریع خواندن مطالب در موضوعات مختلف مفید خواهد بود. تمرین و تكرار نمونه متن های منابع مختلف و تكرار مشاهده لغات مشابه مهارت داوطلب را افزایش خواهد داد.
بخش Listening

بخش شنیداری این امتحان شامل مکالمات بلند می‌باشد و مکالمات کوتاه دو نوع دیگر در آن وجود ندارد. همچنین از لحاظ سرعت پخش شدن از دو نوع دیگر سخت‌تر می باشد. البته اگر داوطلب خود را با این شیوه امتحان تطبیق دهد مشکلی نخواهد داشت و نمی‌توان گفت که به طور کلی این امتحان از انواع دیگر سخت‌تر است.در بسیاری از منابع آماده سازی تافل iBT معمولا به داوطلبین توصیه می‌شود كه در ضمن گوش دادن به مكالمات از شنیده‌های خود نت‌برداری كنند ولیكن نكته قابل تامل این است كه داوطلب باید بتواند ضمن گوش دادن به دقت مطالب مهم را به خاطر بسپارد. چرا كه مكث كردن مقطعی بر مطالب به منظور نت‌برداری كامل، امكان فهمیدن مطالب متعاقب را كمتر خواهد نمود. البته می‌توان با نت‌برداری از كلمات كلیدی و یا علامات اختصاری برای پاسخ‌گویی بهتر به سوالات استفاده كرد. در سوالات این بخش تاكید بیشتر بر درك داوطلب از مطالب در توان پاسخگویی به سوالات است و اسامی خاص و یا جزئیات حاشیه‌ای مد نظر نمی‌باشند. با تمرین نمونه تستهای منابع شناخته شده به این مهم می‌توان دست یافت كه موضوعات این بخش (وحتی بخشهای دیگر )حول و حوش موضوعات مشابهی همچون اطلاعات در مورد موضوعات رایج در محیط دانشگاه برای دانشجویان و مطالب معمول و ساده در كلاسهایی همچون: فرهنگ‌شناسی، زمین‌شناسی، هنر، تاریخ،‌گیاه‌شناسی و غیره می‌باشند. همچون امتحانات دیگر با تمرین و تكرار گوش دادن به نمونه‌ها و چك لغات جدید بر روی متن شنیده شده به راحتی میتون حتی نمره كامل را بدست آورد چرا كه پاسخ‌ها در این بخش از اعمال سلیقه مصححین مصون می‌باشند. مدت زمان این بخش 40 دقیقه می‌باشد.
بخش Speaking

پس از استراحت 10 دقیقه بعد از بخش خواندنی و شنیدنی از شما درخواست خواهد شد كه برای پاسخگویی این بخش بازگردید. این قسمت شامل سه بخش می باشد که در هر بخش دو سوال مشابه به هم مطرح می‌شوند. در بخش اول یک موضوع عمومی داده می شود که در سوال اول معمولا تعریفی از رخدادهای عمومی و سوال دوم نقدی بر رد و یا تایید موضوعی از جانب شما خواهد بود. در این بخش به شما ۱۵ ثانیه زمان داده می شود تا پاسخ خود رامرور نموده و پس از اتمام ۴۵ ثانیه در مورد آن صحبت کنید. زمان سنج صفحه رایانه زمان را دقیقا به شما نشان خواهد داد.

در بخش دوم ابتدا عنوان موضوعات سوال از هدفن پخش میشود، سپس یک متنی بصورت خواندنی روی صفحه ظاهر میشود که 45 ثانیه زمان دارید تاآنرا بخوانید در این زمان شما میتوانید نكات را بر برگه ای كه به شما داده شده یادداشت كنید. در همین باره گفتگویی ما بین دونفر (در سوال اول) و یك سخنرانی در كلاس درس(در سوال دوم) از هدفن نیز پخش می شود. بعد از آن، یک سوال از این دو مورد پرسیده می شود. که 30 ثانیه زمان برای فکر کردن و ۶۰ ثانیه برای صحبت کردن دارید.

در بخش سوم یک گفتگو مابین دونفر (در سوال اول) و یك سخنرانی در كلاس درس(در سوال دوم) از هدفن پخش می شود و یک سوال در توصیف مكالمات و سخنرانی پرسیده می شود که در این بخش نیز ۲۰ ثانیه برای فکر کردن و ۶۰ ثانیه برای صحبت کردن وقت دارید.نكته مهمی كه خود برگزار كننده امتحان(ETS) نیزهمواره برای این بخش تاكید داشته این است كه داوطلب باید بتواند در وحله اول پاسخی " منسجم" و " واضح" از خود ارئه دهد. در ضمن برای قسمتهایی كه شامل متن و گفتگو و یا سخنرانی در كلاس درس می‌باشند، باید به موارد مهم و كلیدی در ضمن پاسخ اشاره نمود. با مرور درنمونه پاسخ‌ های ارائه شده در فروم برای این بخش به این نتیجه می توان رسید كه بر خلاف تصور بسیاری از داوطلبان نمرات بالا نصیب كسانی خواهد شد كه مضمون اصلی را با ساختار گرامری صحیحی به طور واضح ارائه نمایند و نیازی به دارا بودن لهجه غلیظ انگلیسی نیست. برای مهارت یافتن در این بخش در ابتدا داوطلب باید از تسلط بر صحیح ارائه نمودن پاسخ های خود از لحاظ گرامری اطمینان حاصل كند. چرا كه بخشی از مهارت های گرامری داوطلب در این بخش ارزیابی خواهد شد. در ادامه داوطلب باید با ضبط نمودن پاسخ های خود به موضوعات مختلف و گوش دادن به انها نقاط قوت و ضعف خود را دریافته و در مدیریت زمانبندی نیز تسلط یابد. نكته دیگر این است كه داوطلب باید بتواند مطالب ارئه شده در گفتگو و یا سخنرانی را به طور كامل و با بیان خود در زمان تعیین شده ارئه كند. البته نكات مهم در اولویت قرار دارند و نمیتوان به كل مطالب در مدت زمان 60 ثانیه اشاره كرد. ولیكن مطمئنا نمرات خوب زمانی حاصل می‌شنوند كه داوطلب بتواند مضمون كلی را با دقت و با استفاده از لغات جدیدی كه در ذهن خود دارد بیان نماید. بدیهی است كه استفاده از لغات بهتر و ارائه جملات قوی نمره بالاتری را به ارمغان خواهد آورد. نت برداری در این بخش در ضمن گوش دادن به موضوعات می‌تواند كمك به سزایی داشته باشد. نكته مهم دیگری در ارتباط با این بخش این است كه در هنگام پاسخگویی به سوالات داوطلب باید ضمن تنظیم میكروفون(كه حتما توسط برگزاركنندگان آزمون نیز راهنمایی‌های لازمه انجام خواهد گرفت)، باید با صدای واضح و رسا صحبت كند تا از ضبط شدن صدای خود اطمینان یابد. چرا كه بوده‌اند كسانی كه به خاطر صحبت‌كردن با صدای آرام ، صدایشان به خوبی ضبط نشده و نمره خوبی نگرفته‌اند.
بخش writing

در بخش نوشتاری این امتحان دو قسمت وجود دارد.درسوال اول ابتدا برای داوطلب متنی 200 تا 300 كلمه ای بر صفحه رایانه پدیدار می‌شود كه داوطلب 3 دقیقه زمان برای مطالعه آن دارد. در این زمان داوطلب باید سعی كند كه موضوع و مطالب كلی را به خاطر بسپارد كه نیازی به نت‌برداری نیست زیرا در هنگام تایپ متن دوباره این متن نیز در صفحه ظاهر می‌شود.سپس یک بخشی توسط هدفن مطالبی در تایید و یا رد متن ارائه شده شنیده می‌شود.در این زمان داوطلب باید حتما مطالب مهم را نت‌برداری نماید. پس از آن سوالی در این باره پرسیده شده و داوطلب باید در هنگام نوشتن متن خود با تلفیق مطالب متن داده شده و مطالب شنیده شده نوشتاری مستدل ارائه نماید.زمان نوشتن 20 دقیقه بوده و متن باید حاوی حداقل150-200 لغت باشد. سوال دوم این بخش همچون تافل ورقه‌ای شامل یك سوال با مضمون عمومی است كه ارئه یك متن 5 پاراگرافی با رعایت اصول نوشتاری مناسب برای تافل كافی است. زمان پاسخگویی به این متن 30 دقیقه و نیز باید حداقل حاوی 300 كلمه باشد. در هنگام نوشتن هر دو متن تعداد كلمات نوشته شده در بالای صفحه نشان داده می‌شوند. منابع writing را از این آدرس در فروم دریافت نمایید.

منابع مطالعاتی گرامر را نیز می‌توانید از این آدرس دریافت کنید.

در صورتی که زمان چندانی برای شرکت در امتحان ندارید، با شرکت در کلاسهای مکالمه وقت خود را تلف نکنید تا مهارت تکلم خود را برای بخش تکلم این امتحان یا برای اینکه در خارج از کشور به مشکل بر نخورید، افزایش دهید. بعد از امتحان اگر وقت کردید می توانید به این کلاسها بروید. شما صرفا باید حول
موضوعاتی که در این امتحان مطرح می‌شود در طی زمان‌هایی که گفته شد صحبت کنید و نه بیشتر.اگر چه مطالب امتحان تافل iBT گسترده‌تر از امتحانات دیگر به نظر میرسد ولیكن این آزمون نیز همچون همه امتحانات دارای فرمت خاصی است كه تنها با تكرار بر منابع خود امتحان و استفاده از نمونه تستها می‌توان بر آن مسلط شد.

این امتحان مطمئن‌ترین نوع امتحان در ایران است، زیرا:

* همیشه ثبت نام آن ظرفیت دارد.
* کارنامه به سرعت صادر می‌شود.
* اگر خدای نکرده امتحان را خراب کردید به سرعت می‌توانید برای امتحان مجدد خود را آماده و ثبت نام کنید.
* کسانی که به دنبال کمک مالی "حل تمرینی Teacher Assistant TA" می‌باشند با گرفتن نمره خوب در بخش تکلم می‌توانند شانس خود را برای دریافت کمک مالی افزایش دهند.
* کسانی که در بخش نوشتاری دارای تبحر هستند می‌توانند امتیاز کل خود را در امتحان افزایش دهند چون این نمره این بخش در نمره کل این امتحان محاسبه می‌شود.
اینم توضیحات کامل در مورد تافل آی بی تی

pedram

یعنی میخوام برم خارج از کشور برا تحصیل نمیتونم برم؟1744337bve7cd1t81
چرا. تازه من که نگفتم نمیشه. گفتم سخته! ولی شدنی

منم رفتم اون سفر زیارتی رو.
برای ادامه تحصیل مشکلی نداره4fvfcja
میشه رفت