1399 آذر 30، 0:27
1399 آذر 30، 0:41
(1399 آذر 30، 0:27)مرد مجاهد نوشته است: [ -> ]زنده باشید
ان شاء الله درست کنید و لذت ببرید
راستی ما اون مراحل خامه و پنیر رو اجرا نکردیم و ساده درست کردیم
یک دنیا ممنونم
تو خونه ما هم کسی طرفدار خامه نیست
همش میگن چاق میشیم
دیوانه کردن ما را
ولی هویج خیلی دوست دارم
حتما درست میکنم
1399 دي 1، 0:42
آقا من خواستم یه کاری کنم کارستون
ولی متاسفانه یه فاجعه خلق کردم
اینو ببینید...
کل مدت جشن تو اتاق بودم
گفتن باید خامه همزده بگیری؛ اونو گرفتم و به صورت یه قالب یخ زده خامه گذاشتم لای مواد شیرینی که اونم آب شد
اینقدر چرب شده که تو دهن میچسبه و شکرش زیاده و خامه خیلی شیرین بود برای همین رولت خیلی خیلی بیش از حد شیرین شده
این شما و اینم رولت یخچالی من!
احیاناً اگه نفهمیدین چه شکلیه لطفاً عکس ها رو از جهات مختلف ببینید شاید فرجی حاصل شد
رولت که نیست؛ شبیه لقمه خامه ست
یه ذره اش رو خوردم الآن حس میکنم خونم سنگین شده و سرگیجه دارم
امیدوارم هیچوقت ازم نپرسن چطوری درستش کردم چون مطمئنم بعدش میرن شست و شوی معده میدن
کم مونده بود با پا ورزش بدم تا پودر و سس شکلات مچ بشن
خیر سرم اومدم بهداشتی رفتار کنم از دستکش آزمایشگاه استفاده کردم
که اونم به خاطر اینکه خمیر خیلی لزج و چسبنده بود تیکه تیکه شد و فکر کنم هنوز هم تیکه هاییش لای رولت پیدا میشه
خلاصه که اگه فردا نیومدم بدونید که این تفحه قبیح المنظر کشته داده
ولی متاسفانه یه فاجعه خلق کردم
اینو ببینید...
نقل قول: بعد، نماز ظهر وعصر رو خوندم و رفتم مواد شیرینی رو بخرم
اومدم خونه کسی نبود و مشغول شدم
بیسکوییت رو میخواستم پودر کنم، به جای تیغه آسیاب کن، تیغه سبزی خرد کن رو گذاشتم
که خراب شد
بعد گاز رو روشن کردم که کره رو آب کنم ولی نزدیک بود خونه آتیش بگیره
دستم هم سوخت الآن پماد زدم
خلاصه که نتیجه یه شاهکار غیر قابل پخش شد
خونواده وقتی اومدن فکر کردن بمب ترکیده تو خونه؛ کف آشپزخونه پر از آرد و پودر و وسیله شکسته و نیمه شکسته شده
خلاصه اگه درِ اتاق رو قفل نمیکردم یک عدد ملاقه و وردنه و چندتا ساطور تو سرم میکاشتن
الانم تو اتاقم جرأت نمیکنم برم بیرون
امنیت نیست
کل مدت جشن تو اتاق بودم
گفتن باید خامه همزده بگیری؛ اونو گرفتم و به صورت یه قالب یخ زده خامه گذاشتم لای مواد شیرینی که اونم آب شد
اینقدر چرب شده که تو دهن میچسبه و شکرش زیاده و خامه خیلی شیرین بود برای همین رولت خیلی خیلی بیش از حد شیرین شده
این شما و اینم رولت یخچالی من!
احیاناً اگه نفهمیدین چه شکلیه لطفاً عکس ها رو از جهات مختلف ببینید شاید فرجی حاصل شد
رولت که نیست؛ شبیه لقمه خامه ست
یه ذره اش رو خوردم الآن حس میکنم خونم سنگین شده و سرگیجه دارم
امیدوارم هیچوقت ازم نپرسن چطوری درستش کردم چون مطمئنم بعدش میرن شست و شوی معده میدن
کم مونده بود با پا ورزش بدم تا پودر و سس شکلات مچ بشن
خیر سرم اومدم بهداشتی رفتار کنم از دستکش آزمایشگاه استفاده کردم
که اونم به خاطر اینکه خمیر خیلی لزج و چسبنده بود تیکه تیکه شد و فکر کنم هنوز هم تیکه هاییش لای رولت پیدا میشه
خلاصه که اگه فردا نیومدم بدونید که این تفحه قبیح المنظر کشته داده
1399 دي 1، 2:05
تلاشتون ستودنیه
1399 دي 1، 16:36
•_°°•_(*-*)_•°°_•
رای گیری مسابقه بهترین سرآشپز کانونی : )
°°^•_•^°°_{^_^}_°°^••_^°°
.
.
دقت کنید که :
مهم 1 : دوستان برای ثبت رای حتما نام کاربری کانونیتون و وارد کنید ، برای من معما نذارین تورو خدا
مهم 2 : لطفا شیطنت نکنید ، در آخر مجبور میشم کلی رای اضافه پاک کنم
مهم 3 : ب دلیل شرکت اینجانب در مسابقه ، در پایان نتایج با جزئیات منتشر خواهد شد
مهم 4 : معرفتی و رفاقتی و تبلیغی رای نداریم ، لطفا با عدالت رای دهید
مهم 5 : لینک پایین برای هرکی باز نکرد ، بهم پیام بده
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برای ثبت امتیاز خود اینجا کلیک کنید
مهم 2 : لطفا شیطنت نکنید ، در آخر مجبور میشم کلی رای اضافه پاک کنم
مهم 3 : ب دلیل شرکت اینجانب در مسابقه ، در پایان نتایج با جزئیات منتشر خواهد شد
مهم 4 : معرفتی و رفاقتی و تبلیغی رای نداریم ، لطفا با عدالت رای دهید
مهم 5 : لینک پایین برای هرکی باز نکرد ، بهم پیام بده
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برای ثبت امتیاز خود اینجا کلیک کنید
1399 دي 1، 21:47
مسابقه تا ۲ دی بود که
1399 دي 1، 22:05
شرمندم ساناز جان نتیجه نهایی قرار بود دیشب رو سایت قرار بگیره : )
انشالله سری بعدی : )
: )
دستتون درد نکنه .
انشالله سری بعدی : )
(1399 دي 1، 21:57)مهدوی نوشته است: [ -> ](1399 دي 1، 21:47)*دختر پاک* نوشته است: [ -> ]
مسابقه تا ۲ دی بود که
#دست_های_پشت_پرده
همونی که کلت 7.65 رو گذاشت رو سر خانم زینبی تا مسابقه رو تمدید کنن؛ همون شخص مسابقه رو یک روز قبل اتمام، مختوم کرد
از این به بعد هر اتفاقی برام افتاد مسئولیتش گردن گروهک تروریستی شاهدخت+خبرنگار که جدیداً خیلی داره ازشون دفاع میکنه هستش
: )
دستتون درد نکنه .
1399 دي 2، 19:26
همه عالی بودن
چ آشپزایی داریم
خسته نباشید
مسابقه عالی بود من با اینکه تماشاگر بودم لذت بردم
ممنون از عوامل مسابقه
چ آشپزایی داریم
خسته نباشید
مسابقه عالی بود من با اینکه تماشاگر بودم لذت بردم
ممنون از عوامل مسابقه
1399 دي 5، 9:40
نتایج مسابقه بهترین سر آشپز کانون تا ب امروز
رتبه اول : آقای افرا با 103 امتیاز
رتبه دوم : آقای هادی با 97 امتیاز
رتبه سوم : آقای مجاهد با 94 امتیاز
رتبه چهار : خانم یاقوت با 87 امتیاز
رتبه پنج : آقای مهدوی با 84 امتیاز
دوستان رای گیری تا روز دوشنبه ادامه داره
دوشنبه نتایج نهایی اعلام خواهد شد .
تا ب امروز 23 نفر در رای گیری شرکت کردند.
ی دوستی هم سه بار رای داده
مرسی از همگی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1399 دي 5، 10:59
گفته بودم اول میشم
ولی از آخر
آقا فکر کنم معلوم شد آشپزی به گروه خونی من نمیخوره
اینو ببینید
میگن دیر رسیدن بهتر از نرسیدنه
برای من کاملاً برعکس بود
اومدم راه میانبر برم که زدم آشپزخونه و مافيها رو ترکوندم
تا چند روز بعدش این شیرینی ما دست نخورده بود
هیشکی دوست نداشت بهش نگاه هم بکنه
مجبور شدم بندازمش دور
البته یه کمش رو که من خوردم، بعدش به خیل برائت جویان از شیرینی مهدوی پیوستم!
خلاصه که برای بار چندم معلوم شد من باید از ورود به آشپزخونه محروم بشم(به جز بخش سر زدن به یخچال!)
ولی از آخر
آقا فکر کنم معلوم شد آشپزی به گروه خونی من نمیخوره
اینو ببینید
نقل قول: ممنونم داداش
کیک شکلاتی که هوش و حواس نذاشته برام
از اونجایی که اهل درست کردن کیک و این چیزا نیستم یه راه میانبر پیدا کردم که شیرینی درست کنم
کانونی یا راهی پیدا میکند یا راهی میسازد
فقط اینکه دیر جنبیدم و امیدوارم برسم سر ساعت تمومش کنم
میگن دیر رسیدن بهتر از نرسیدنه
برای من کاملاً برعکس بود
اومدم راه میانبر برم که زدم آشپزخونه و مافيها رو ترکوندم
تا چند روز بعدش این شیرینی ما دست نخورده بود
هیشکی دوست نداشت بهش نگاه هم بکنه
مجبور شدم بندازمش دور
البته یه کمش رو که من خوردم، بعدش به خیل برائت جویان از شیرینی مهدوی پیوستم!
خلاصه که برای بار چندم معلوم شد من باید از ورود به آشپزخونه محروم بشم(به جز بخش سر زدن به یخچال!)
1399 دي 7، 21:46
برنده نهایی معلوم نشد؟
1399 دي 7، 21:49
(1399 دي 5، 9:40)یاقوت نوشته است: [ -> ]دوستان رای گیری تا روز دوشنبه ادامه داره
دوشنبه نتایج نهایی اعلام خواهد شد .
مرسی از دقت : )
1399 دي 8، 20:44
نتایج نهایی مسابقه بهترین سرآشپز کانون ( ویژه شب یلدا 99 )
رتبه اول : آقای افرا با 125 امتیاز + عکس
رتبه دوم : آقای هادی با 117 امتیاز + عکس
رتبه سوم : آقای مجاهد با 108 + عکس
رتبه چهار : خانم یاقوت با 103 امتیاز
رتبه پنج : آقای مهدوی با 100 امتیاز+ عکس
رتبه شش : نداریم
مرسی از تمام شرکت کنندگان عزیز ک زحمت کشیدن ، این مشارکت بسیار ارزشمند هست
مرسی از دوستانی ک زحمت کشیدند و در رای گیری شرکت کردند،تا امروز 26 نفر در این رای گیری شرکت کردند.
جزئیات نتایج و از اینجا میتونید مشاهده کنید .
هر سوالی ابهامی بود در خدمتم .
پ ن : دوستان برای هماهنگی جایزه ها لطفا ب پروفایل اینجانب مراجعه نمایید
1399 دي 10، 15:42
سلام
تبریک میگم به برنده های مسابقه
عکس پایین رو خانم یاقوت برای اطلاع برندگان فرستادن
1400 ارديبهشت 20، 19:23
بامیه
شربت
?دو لیوان شکر( فرانسوی)
?دو سوم لیوان آب
4 قاشق غذا خوری گلاب
?یک قاشق آبلیمو (تازه )
?قبل گذاشتن روی گاز هم میزنیم
?بعد روی گاز با حرارت بالا میزاریم تا جوش بیاید (هم نزنیم) یا با قاشق تمیز بدون اینکه خیس باشه میبینیم شکر حل شده یا نه
?بعد از جوش امدن زیر گاز را کم میکنیم
?دور قابلمه را ابلیمو میزنیم تا شکرک نزنه.
?بعد از حل شدن ، هل یا زعفران میندازیم
?یا رنگ غذا
?یک قاشق گلوکز
?اونقدری بجوشه که بین دو انگشت حالت چسبندگی پیدا کنه
?باید خنک بشه بعدا به بامیه بزنیم
....
خمیر بامیه
۵۰ گرم روغن( جامد) یا کره
?یک لیوان آب
?دو قاشق هم شربت را میریزیم
?روی گاز میگذاریم
?شعله کم باشه تا روغن آب بشه
?زیاد نباشه که اب تبخیر نشه
?یک لیوان آرد قنادی
?بعد از اینکه اطرافش جوش اومد
آرد رو یهو میریزیم و سریع هم میزنیم تا گوله نشه
?تا ده دقیقه رو شعله ملایم هم میزنیم تا آب اون تبخیر بشه
وگرنه توی بامیه گوله میشه .
?بعد مواد رو توی یه ظرف جدا میزاریم کمی خنک بشه( وگرنه تخم مرغ میپزه ) بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم .
۲ یا ۳ تا تخم مرغ میخواد
?تخم مرغ ها رو دونه دونه میزنیم توش
اول یک تخم مرغ میزنیم بعد خوب هم میزنیم تا بخوردش بره
بعد تخم مرغ بعدی
?خمیر باید حالت چسبندگی پیدا کند
تخم مرغ سوم رو توی ظرف جدا با چنگال میزنیم بعد کم کم به خمیر اضافه میکنیم
اندازه سر قاشق چای خوری وانیل اضافه میکنیم
مواد را درون قیف میریزیم و سر قیچی رو روغنی میکنیم
توی ماهیتابه روغن میریزیم و قبل اینکه داغ بشه مواد رو میریزیم
با قاشق هم نمیزنیم بلکه ماهیتابه را تکان میدهیم تا مواد جا به جا شوند .
بعد از سرخ شدن درون شربت یک دقیقه میگذاریم و میتوان شربت اضافی را گرفت..
نوش جان
التماس دعا
۲۷ رمضان ۱۴۰۰
شربت
?دو لیوان شکر( فرانسوی)
?دو سوم لیوان آب
4 قاشق غذا خوری گلاب
?یک قاشق آبلیمو (تازه )
?قبل گذاشتن روی گاز هم میزنیم
?بعد روی گاز با حرارت بالا میزاریم تا جوش بیاید (هم نزنیم) یا با قاشق تمیز بدون اینکه خیس باشه میبینیم شکر حل شده یا نه
?بعد از جوش امدن زیر گاز را کم میکنیم
?دور قابلمه را ابلیمو میزنیم تا شکرک نزنه.
?بعد از حل شدن ، هل یا زعفران میندازیم
?یا رنگ غذا
?یک قاشق گلوکز
?اونقدری بجوشه که بین دو انگشت حالت چسبندگی پیدا کنه
?باید خنک بشه بعدا به بامیه بزنیم
....
خمیر بامیه
۵۰ گرم روغن( جامد) یا کره
?یک لیوان آب
?دو قاشق هم شربت را میریزیم
?روی گاز میگذاریم
?شعله کم باشه تا روغن آب بشه
?زیاد نباشه که اب تبخیر نشه
?یک لیوان آرد قنادی
?بعد از اینکه اطرافش جوش اومد
آرد رو یهو میریزیم و سریع هم میزنیم تا گوله نشه
?تا ده دقیقه رو شعله ملایم هم میزنیم تا آب اون تبخیر بشه
وگرنه توی بامیه گوله میشه .
?بعد مواد رو توی یه ظرف جدا میزاریم کمی خنک بشه( وگرنه تخم مرغ میپزه ) بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم .
۲ یا ۳ تا تخم مرغ میخواد
?تخم مرغ ها رو دونه دونه میزنیم توش
اول یک تخم مرغ میزنیم بعد خوب هم میزنیم تا بخوردش بره
بعد تخم مرغ بعدی
?خمیر باید حالت چسبندگی پیدا کند
تخم مرغ سوم رو توی ظرف جدا با چنگال میزنیم بعد کم کم به خمیر اضافه میکنیم
اندازه سر قاشق چای خوری وانیل اضافه میکنیم
مواد را درون قیف میریزیم و سر قیچی رو روغنی میکنیم
توی ماهیتابه روغن میریزیم و قبل اینکه داغ بشه مواد رو میریزیم
با قاشق هم نمیزنیم بلکه ماهیتابه را تکان میدهیم تا مواد جا به جا شوند .
بعد از سرخ شدن درون شربت یک دقیقه میگذاریم و میتوان شربت اضافی را گرفت..
نوش جان
التماس دعا
۲۷ رمضان ۱۴۰۰