(1399 شهريور 26، 13:42)شادن نوشته است: [ -> ]ما وقتی میریم روستای زادگاهم تو حیاط خونه قدیمی مون رشته خونگی درست میکنیم مصرفش هم اینطوریه که با پلو قاطیش میکنیم یا رشته پلو درست می کنیم
امروز خونه بودم و به درخواست اهالی اینو درست کردم
بفرمایید
اووووف عجب سسی داشت
من جدیدا با یه کانال آپارات آشپزی می کنم اسمش هست "آشپزی با سنا" ..تقریبا همه ی غذاها رو با متدش درست می کنم و خیلی خوب میشه..مخصوصا یه مرغ هندی داره اونو خیلی زیاد درست می کنم.
بزرگوارین خانم شادن و ممنون از نظر لطفتون
.. ان شاء الله این کانون پاکی کانون خوشبختی باشه و همه اش خبرای خوب توش باشه ..
دستور کیک
ما از این پیمانه های آشپزی داریم ولی خب فکر کنم مهم، سازگاری مقیاسهاست
آرد یک و نیم پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر یا آب نیم پیمانه
روغن نیم پیمانه
تخم مرغ سه تا
هل و گلاب (و اگر خواستین زنجبیل و دارچین)
بیکینگ پودر
بیکینگ رو بریزید رو آرد و سه بار الک کنید آرد رو
فر رو از قبل گرم کرده باشید .. من به تجربه میذارم روی حرارت بیشینه اش
سفیده و زرده ها را جدا کنید
سفیده را همراه نصف شکرها که بهش اضافه میکنید حین همزدن، خوب بزنید تا مثل خامه بشه
بعد زرده ها رو با اضافه کردن باقی شکر و بعد، آب (شیر) و روغن و هل و گلاب خوب بزنید که یه دست بشه
بعد زرده رو با سفیده اضافه کنید و از اینجا به بعد رو با دست (مثلا با لیسک یا چیزای بزرگتر از قاشق و اینا) و نه با همزن، همینطور که آرد رو خرد خرد اضافه میکنید با ملایمت و نه مدل همزنی، مخلوط کنید تا قشنگ یه دست در بیاد .. ضمنا در یک جهت هم بزنید
این مایه آماده شده رو بریزید تو قالب یا ظرفی که کفش رو چرب کردید و یه ذره آرد پاشیدید. .. اگه با کره چرب کنید بهتره .. اگر کاغذ روغنی هم داشته باشید که خوبه
دوست داشتید در اینجا، پسته و کشمش و گردو و اینجور چیزام بندازید توش (ولی دیگه هم نزنید و خواستید فشار بدید)
بعد بذارید تو فر، حدود 30 تا 40 دقیقه .. هر وقت چاقو زدید و ماده کیک بهش نچسبید یعنی پخته .. ولی زیاد فر رو باز نکنید که فرآیند پف کردنش خراب نشه
نکته تکمیلی: من به تجربه حرارت فرمون رو بیشینه میکنم و کیک رو تا جای ممکن بالا (با استفاده از یه سه پایه کوچک) و گوشه فر میذارم تا حرارت بالا اما یکنواخت و غیر مستقیم به کیک برسه و کفش ته نگیره
بی نهایت ممنونیم از آموزش کاملتون آقای مرد مجاهد
خیلی خوب گفتین
میگم دوستان یک عدد سوال
کیک که میپزین
توش کره میریزین یا روغن جامد یا روغن مایع؟
من با کره درست کردم خیلی خوشمزه میشه
با روغن جامدم خوب میشه ولی خب کره خوشمزه تره
با روغن مایع درست کردم خراب شد
فکر کنم باید مدل آقای مرد مجاهد باشه برای روغن مایع
سفیده و زرده تخم مرغ جدا بشه
بنظرم نتیحه تحقیقاتم تو نت اینو گفت
ممنون میشم اگر بگین چه مدل روغنی استفاده میکنین
روغن جامد کوچک دیگه گیر نیاوردم
موندم وسط راه
اعضای خانواده بد نگاه میکنن
کیک میخوان
من جامد و میزارم رو گاز مایع میشه نصف لیوان میریزم خیلی خوبم میشه
شرمندم فیلم پیراشکی مونده .نیاز ب برنامه داشتم برای فیلم ها ب خاطر همین مونده.ولی یادمه
(1399 مهر 1، 17:27)یاقوت نوشته است: [ -> ]من جامد و میزارم رو گاز مایع میشه نصف لیوان میریزم خیلی خوبم میشه
شرمندم فیلم پیراشکی مونده .نیاز ب برنامه داشتم برای فیلم ها ب خاطر ه
آره با جامد خیلی خوب میشه
کره خوشمزه تر ولی خیلی گرون تره
نمیدونم چرا با روغن مایع بد شد
دستت درد نکنه
هر وقت تونستی بگذار عزیز دل
زنده باشید .. خدا رو شکر که مفید بوده
ما روغن کنجد میزنیم
ممنونم
همون به گمونم با روغن مایع حتما حتما باید سفیده و زرده جدا باشه
ممنونم
تا آخر هفته یه امتحانی میکنم ببینم چطوری خوب میشه
اینم دستور درست کردن
مارشمالو (همون پف پفی خودمون)
مواد لازم:
یک بسته پودر ژله
۵قاشق غذاخوری شکر
۱/۳پیمانه آب جوش یا ۷قاشق غذاخوری سرپر
پودر نارگیل ب مقدار لازم
(1399 مهر 3، 13:23)یاقوت نوشته است: [ -> ]اینم دستور درست کردن مارشمالو (همون پف پفی خودمون)
مواد لازم:
یک بسته پودر ژله
۵قاشق غذاخوری شکر
۱/۳پیمانه آب جوش یا ۷قاشق غذاخوری سرپر
پودر نارگیل ب مقدار لازم
بی نهایت ممنونیمممممممممم
من با توجه به جوابایی که بهم دادین و خیلی خیلی ازتون ممنوم
نتیجه گرفتم دستور پخت کیک قبلیم با روغن مایع هیچ جوره درست در نمیاد
اومدم از
این استفاده کردم
خیلی خوب شد
اصلا عالی شد
هر کی خورد گفت کو خامه اش؟
فقط خامه کم داره
دستور پخت قبلی با کشمش خوب بود
قشنگ طعم کیک فنجانی میداد
ولی این یکی طعم کیک تولد میده
هم اکنون اینجانب برای درست کردن خامه مشکل دارم
یه بار خامه صبحانه را با پودر خامه و پودر قند زدم خوب نشد
یه بار خامه صبحانه را با پودر خامه و شکر زدم خوب نشد
یه جا نوشته بود سفیده تخم مرغ را با پودر خامه
امتحان نکردم
نظرتون
کلا خامه درست کردین؟
چطوری درست کردین؟
یک دنیا ممنون میشم کمک کنین
من خامه رو از خود قنادی میخرم،حوصله م نمیشه
خیلی وقت شده کیک درست نکردم،حوصله م نمیکشه .
فردا فیلم خامه رو برات میفرستم صد درصد تضمینی یاد میگیری .
(1399 مهر 15، 1:19)یاقوت نوشته است: [ -> ]من خامه رو از خود قنادی میخرم،حوصله م نمیشه
خیلی وقت شده کیک درست نکردم،حوصله م نمیکشه .
فردا فیلم خامه رو برات میفرستم صد درصد تضمینی یاد میگیری .
هر چی میگم بابا خامه دیگه در دست من نیست
خوب نمیشه
کار من نیست
بیاین بریم بگیریم از قنادی ها
میگن همین خوبه
بنظر من خیلی طعم خامه صبحانه میده
اصلا هم نمیشه فرم داد بهش
دست گلت درد نکنه عزیز
ممنونمممممممممم
(1399 مهر 15، 10:02)یاقوت نوشته است: [ -> ]فرم دادن خامه صبحانه
پ ن:آموزش فرم دادن خامه با خامه صبحانه❤
در مورد چربی خامه باید بگم که کارخونه های ایران خامه با چربی بیشتر از ۳۰ درصد تولید نمیکنند، خامه مناسب برای فرم دادن خامه ای هست که حداقل ۳۵ درصد چربی داشته باشه بنابراین خامه های صبحانه که فرم داده میشوند پایداری خیلی کمی دارند و حتی در هوای سرد و زمستون زود آب میشوند و باید سریع باهاشون کار کرد، برای اینکه بتونید کمی پایداری این خامه صورتیا رو بالا ببرید از پودر خامه استفاده کنید.
نسبت این یه مواد اولیه (خامه، پودر خامه و پودر شکر) دست خودتونه و میتوتید کم و زیادش کنید فقط هرچی شکر کمتر و پودر خامه بیشتر و خامه پر چرب تر باشه خامه پایدارتره
(بنظرم خامه ای که با پودرخامه و شیر درست میشه اصلا استفاده نکنید چون مزه جالبی نداره)
خامه یک کیلو، پودر خامه ۵ ق غ ، پودر شکر ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم و وانیل یک ق غ همه رو باهم خوب مخلوط کنید و توی ظرف در بسته ۸ ساعت توی فریزر بذارید تا کاملا سفت بشه و هر وقت خواستید استفاده کنید به مقدار مورد نیاز توی ظرف همزن بریزید و بزارید کمی در دمای محیط شل بشه و بعد با همزن حدود ۷ الی ۸ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد خامه صورتی پگاه به نسبت بقیه خامه ها واسه فرم دادن خیلی بهتره وقتی پاکت خامه را باز میکنید خامه باید قالبی وسفت باشه اب اضافی خامه را دور بریزید اگه خامه بشکل قالبی نباشه و پوره ای باشه واسه فرم دادن مناسب نیست?
تو محیط گرم خامه را فرم ندید جای خنک ....یا چند تکه یخ داخل ظرف بریزید وظرف خامه را داخل بزارید وفرم بدید
یک دنیا ممنونم عزیز دل
همه جا میگفتن یکی دو ساعت
۸ ساعت
انشالله خوب میشه دیگه ایندفعه
یک دنیا ممنونم