1393 خرداد 10، 21:43
سلام
امشب با دستور چیز کیک بارانی در خدمتون هستم
پایه ی کیک رو من کیک اسفنجی قرار دادم که قبلا توضیح دادم طرز تهیه اش رو
مواد لازم برای کیک با 3 پیمانه آرد:
خامه فرم گرفته(برید از قنادی بگیرید فقط تا قبل از ساعت 3 برید که بهتون بدن ) 300گرم
پنیر خامه ای 400 گرم
آبلیمو 1 ق ق
وانیل 1/4 ق چایخوری
پودر ژلاتین (از لوازم قنادی فروشی ها بخرید) 1 ق سوپ خوری
آب سرد 1/3 پیمانه
1) 4 تا ماده ی اول و با هم مخلوط میکنین
2)پودر ژلاتین و آب رو توی یه ظرف میریزیم و میزاریم توی یه قابلمه که توش آب ریختیم و روی گازه(یعنی یه جوری با حرارت غیر مستقیم ژلاتین رو آب میکنیم)
3) بعد که پودر ژلاتین حل شد میزاریم کنار تا خنک شه بعد به مواد (1) اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
کیک رو که از قبل درست کرده بودیم و سرد شده رو بر میداریم..روش رو ببرید که سطحش صاف شه
مواد بالا رو روش میریزیم و میزاریم تو یخچال که خودش رو بگیریه -3-4 ساعت کافیه
قالبی که انتخاب میکنید باید همون قالب کیکتون باشه که توش پختید
اگه قالب کمربندی نیست..کف ظرف و کمی خیس کنید بعد روش سلفون بکشید که بعد بتونید با سلفون کیک و از ظرف بکشید بیرون
سلفون از لبه های ظرف بیرون اومده باشه که بتتونید کیک و بلند کنید
نوش جان
شف باران
امشب با دستور چیز کیک بارانی در خدمتون هستم
پایه ی کیک رو من کیک اسفنجی قرار دادم که قبلا توضیح دادم طرز تهیه اش رو
مواد لازم برای کیک با 3 پیمانه آرد:
خامه فرم گرفته(برید از قنادی بگیرید فقط تا قبل از ساعت 3 برید که بهتون بدن ) 300گرم
پنیر خامه ای 400 گرم
آبلیمو 1 ق ق
وانیل 1/4 ق چایخوری
پودر ژلاتین (از لوازم قنادی فروشی ها بخرید) 1 ق سوپ خوری
آب سرد 1/3 پیمانه
1) 4 تا ماده ی اول و با هم مخلوط میکنین
2)پودر ژلاتین و آب رو توی یه ظرف میریزیم و میزاریم توی یه قابلمه که توش آب ریختیم و روی گازه(یعنی یه جوری با حرارت غیر مستقیم ژلاتین رو آب میکنیم)
3) بعد که پودر ژلاتین حل شد میزاریم کنار تا خنک شه بعد به مواد (1) اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
کیک رو که از قبل درست کرده بودیم و سرد شده رو بر میداریم..روش رو ببرید که سطحش صاف شه
مواد بالا رو روش میریزیم و میزاریم تو یخچال که خودش رو بگیریه -3-4 ساعت کافیه
قالبی که انتخاب میکنید باید همون قالب کیکتون باشه که توش پختید
اگه قالب کمربندی نیست..کف ظرف و کمی خیس کنید بعد روش سلفون بکشید که بعد بتونید با سلفون کیک و از ظرف بکشید بیرون
سلفون از لبه های ظرف بیرون اومده باشه که بتتونید کیک و بلند کنید
نوش جان
شف باران