1399 مهر 15، 10:25
1399 آبان 25، 21:12
این تصویر اولش. یه مقدار دورش خراب شد موقع دراوردن از قالب. اذیتم کرد چون بزرگ بود. 10 سانت ارتفاع و 36 سانت قطر!
دورش رو برش زدم و از وسط نصفش کردم که بین دوتا لایه خامه بزنم
اینجا هم تموم نشده بود ولی یادم رفت از اخر اخرش عکس بگیرم. الان نصفشو خوردن نمیشه عکس بگیرم!
اولین بارم بود با خامه کار میکردم. ماسوره ی فلزیه جنس خوب هم باید استفاده کنم .اینی که گرفتم واقعا اذیتم کرد!
نوک ماسوره باید خیلی مرتب باشه. اگه ازین پمپیا باشه هم خیلی بهتره چون گرمای دست رو سریع به خامه منتقل نمیکنه و شل و ول نمیشه.
1399 آذر 2، 14:52
نقل قول: لطفا دستور ساختن یه فلافل خیلی خوشمزه هم بزاریدچی شد په
ممنون
اینجا فلافل خور نداریم
1399 آذر 2، 14:56
(1399 آذر 2، 14:52)ماجراجو نوشته است: [ -> ]نقل قول: لطفا دستور ساختن یه فلافل خیلی خوشمزه هم بزاریدچی شد په
ممنون
اینجا فلافل خور نداریم
تا شب با فیلم آموزش میذارم
1399 آذر 2، 21:11
(1399 آذر 2، 14:56)یاقوت نوشته است: [ -> ](1399 آذر 2، 14:52)ماجراجو نوشته است: [ -> ]نقل قول: لطفا دستور ساختن یه فلافل خیلی خوشمزه هم بزاریدچی شد په
ممنون
اینجا فلافل خور نداریم
تا شب با فیلم آموزش میذارم
از شب چندساعت گذشته هااااااا
نکنه میخواین نصفه شب بذاری البته دیر بیدار میشی شبم برات دیر شب میشه
1399 آذر 2، 21:27
(1399 آذر 2، 21:11)مهرخدا نوشته است: [ -> ](1399 آذر 2، 14:56)یاقوت نوشته است: [ -> ](1399 آذر 2، 14:52)ماجراجو نوشته است: [ -> ]نقل قول: لطفا دستور ساختن یه فلافل خیلی خوشمزه هم بزاریدچی شد په
ممنون
اینجا فلافل خور نداریم
تا شب با فیلم آموزش میذارم
از شب چندساعت گذشته هااااااا
نکنه میخواین نصفه شب بذاری البته دیر بیدار میشی شبم برات دیر شب میشه
مگه تو هم آموزش لازمی؟؟؟؟
ــــــــــــــــــــــــــــ
فیلم آموزش
2 لیوان نخود را به مدت 48 ساعت خیس گرده و در طول روز چندین مرتبه آب آن رو عوض کنید.
بعد از 48 ساعت نخودها رو در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود
2 لیوان نخود+4 حبه سیر+2 عدد پیاز متوسط+نمک+فلفل قرمز+کمی زردچوبه+پودر زیره سبز+پودر کاری+پودر تخم گشنیز +دو قاشق غذاخوری پر آرد نخودچی را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا مواد کاملا پوره و نرم یکدست شوند
1.دقت کنید نخودها باید کاملا چرخ شده و نرم بشن وگرنه فلافل سفت میشه
2.میزان سیر و ادویه ها کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی داره
3.ادویه کاری تند هست و من دیگه فلفل قرمز اضافه نکردم اگه دوست داشتید میتونید علاوه بر کاری مقداری فلفل قرمز بنا به ذائقه اضافه کنید
4.مواد فلافل را در کاسه بریزید و کم کم حدود کمتر از نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید تا مایه کمی شل شود.
5.حتما به تدریج آب اضافه کنید وگرنه مایه فلافل زیادی شل میشه و فلافل خراب میشه
6.آب باعث پوک شدن فلافل میشه
7.روی مواد را بپوشانید و 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید
8.قالب فلافل را در روغن داغ بزنید و از مواد فلافل پر کنید و فلافلها رو در روعن داغ سرخ کنید
9.میتونید بعد از اینکه قالب رو چرب کردید کف قالب فلافل رو کمی کنجد خام بپاشید و بعد مواد فلافل رو در قالب بریزید و روی مواد رو صاف کنید و دوباره مقداری کنجد بپاشید و در روغن سرخ کردم.
10.این دستور به شما فلافل های عالی با لایه بیرونی ترد و بافت بسیار نرم و پوک میده.
11.به هیچ عنوان نیازی به اضافه کردن سیب زمینی آبپز یا تخم مرغ یا مغز نان باگت نیست.(دستور اصلی فلافل فقط با نخود تنهاست)
13.این دستور حدود 30 عدد فلافل به شما میده که بستگی به سایز قالبتون داره
14.اگه همه نکات رو و همچنین اندازه هایی که گفتم رو رعایت کنید نیازی به افزودن بیکینگ پودر نیست و فلافل بسیار پوک و خوش بافتی خواهید داشت.
15.میتونید مواد رو فریز کنید و هر زمان خواستید بعد از یخ زدایی قالب بزنید و سرخ کنید.
1399 آذر 3، 11:34
ممنونم
امروز عملیش میکنم
فک کنم خوشمزه در بیاد
امروز عملیش میکنم
فک کنم خوشمزه در بیاد
1399 آذر 27، 11:43
توجه توجه
سرآشپزهای کانونی مسابقه آشپزی داریم
مسابقه ای به مناسبت شب یلدا و ولادت حضرت زینب
علاقه مندان به آشپزی تا 29 آذر فرصت دارن تا از آشپزی خود عکس ارسال کنند.
موضوع برای آشپزی : آزاد هست
از املت تا قرمه سبزی و بیــــــــــــــــف استراگـــــــــانوف میتونین درست کنین.
یاهم کیک یاهم شیرینی یا هم شیرینی عسل
جوایز
اولین سرآشپز برتر : شارژ 5000 + هزار آفرین
دومین سرآشپز برتر : شارژ 2000 + صد آفرین
سومین سرآشپز برتر : شارژ 1000 + 10 آفرین
1399 آذر 27، 11:46
جوایز نفیسش چیه؟
1399 آذر 27، 12:07
(1399 آذر 27، 11:46)جناب خان نوشته است: [ -> ]جوایز نفیسش چیه؟
مادی گرا نباشین آقا
جوایز چیه ، دلی شرکت کنید . ماهم برنده میشین دست میزنیم و هورا میگیم
1399 آذر 27، 21:54
سلام و خدا قوت بر سرآشپزان کانونی
اینم کیک هویج و دارچین ما
کار سه نفره خانوادگی
اینم کیک هویج و دارچین ما
کار سه نفره خانوادگی
1399 آذر 27، 22:16
کانون کی آشپزخونه دار شد ما خبر نداریم؟
به هر حال برای سرآشپزان گرام آرزوی دسپخت های خوشمزه دارم.
به هر حال برای سرآشپزان گرام آرزوی دسپخت های خوشمزه دارم.
1399 آذر 27، 23:04
(1399 آذر 27، 21:54)مرد مجاهد نوشته است: [ -> ]سلام و خدا قوت بر سرآشپزان کانونی
اینم کیک هویج و دارچین ما
کار سه نفره خانوادگی
هویجش کو؟
طرز تهیه اشم میگید خواهشا
1399 آذر 28، 12:33
میگم میشه یه بادمجون رو خوشگل قطعه قطعه کنیم نمک بزنیم بفرستیم؟
کار سختیه می دونم
کار سختیه می دونم
1399 آذر 28، 12:45
(1399 آذر 28، 12:33)mahdimontazer نوشته است: [ -> ]میگم میشه یه بادمجون رو خوشگل قطعه قطعه کنیم نمک بزنیم بفرستیم؟
کار سختیه می دونم
خود من میخوام سیب زمینی سرخ کنم بفرستم
شایدم سوسیس