1390 بهمن 16، 19:04
اینم طرزتهیه یک دسر ساده خوشمزه با وسایل ساده:
[color=#ff0000]مواد لازم :
پودر ژلاتین: 1 و نیم قاشق سوپخوری
آب نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب پرتقال 3 پیمانه
خامه یک پیمانه
پوست رنده شده پرتقال یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آب رو با پودر ژلاتین مخلوط کرده روی بخار آب قرار بدیدتا ژلاتین کاملاً در آب حل بشه. شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید روی حرارت ملایم قرار بدید. تا شکر در آب پرتقال حل بشه بعدش محلول ژلاتین روبهش اضافه کنید و از روی حرارت برداشته رنده پوست پرتقال روهم اضافه کنید، بذارید تا کمی خنک بشه بعد با همزن برقی هم بزنید خامه روهم با همزن برقی هم بزنید تا جای پره های همزن روی خامه باقی بمونه.
بعد به مواد بالا اضافه کنید. مجدداً یا همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست بشه. در صورت دلخواه مغزهای پرتقال روته قالب مورد نظر بچینید سپس کرم رو روی اونهابریزید و بمدت 24 ساعت تویخچال بذارید وقتی کرم خودش روگرفت ظرف رویک لحظه روی گرما قرار دهیدو بلافاصله در ظرف مورد نظر برگردانید
نوش جونتون دوستای خوشگلم
[color=#ff0000]مواد لازم :
پودر ژلاتین: 1 و نیم قاشق سوپخوری
آب نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب پرتقال 3 پیمانه
خامه یک پیمانه
پوست رنده شده پرتقال یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آب رو با پودر ژلاتین مخلوط کرده روی بخار آب قرار بدیدتا ژلاتین کاملاً در آب حل بشه. شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید روی حرارت ملایم قرار بدید. تا شکر در آب پرتقال حل بشه بعدش محلول ژلاتین روبهش اضافه کنید و از روی حرارت برداشته رنده پوست پرتقال روهم اضافه کنید، بذارید تا کمی خنک بشه بعد با همزن برقی هم بزنید خامه روهم با همزن برقی هم بزنید تا جای پره های همزن روی خامه باقی بمونه.
بعد به مواد بالا اضافه کنید. مجدداً یا همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست بشه. در صورت دلخواه مغزهای پرتقال روته قالب مورد نظر بچینید سپس کرم رو روی اونهابریزید و بمدت 24 ساعت تویخچال بذارید وقتی کرم خودش روگرفت ظرف رویک لحظه روی گرما قرار دهیدو بلافاصله در ظرف مورد نظر برگردانید
نوش جونتون دوستای خوشگلم