توی آجیل مخصوص ترک خوندم نوشته بود که اسم ائمه رو روی دستم مینویسم خیلی کمک میکنه منم آزمایشش کردم اینطوری هم به فکر ائمه هستم هم مواظب دستم که دست از پا خطا نکنه حد اقل به حرمت اون اسامی مقدس
اقای تواب ...
لطفا برید با اب یخ یه وضو بگیرید ... برید توی جمع خانواده یکم شوخی کنید
یااگه امکان مطالعه دارید و اهل کتاب رمان هستید .. ژانر مورد علاقه تونوبگید تا منم چندتا کتاب بهتون پیشنهاد بدم...
به شیرینی پاکی فکر کنید...
مثه زمان بچگیهامون که پاک بودیم.. این پاکی همونقدر لذت بخشه
بخدا شدنیه... شما میتونید... ما به توانایی تون ایمان داریم
(1399 فروردين 29، 22:52)مهرخدا نوشته است: [ -> ]
داشتم تاپیک تشکر از کاربران و میخوندم پست اقا آرمین و دیدم ازت تشکر کرده بودن ب خاطر عکس نوشته های تاپیک قدم ب قدم ترک.
واقعا تو درستشون کردی؟؟؟
میگم اونموقع اقا ارمین خیلی اذیت کردند؟؟؟؟تو هم همش چشم گفتی؟؟؟؟؟
مهری فتوشاپ دوست داری؟؟؟؟
برام از این فتوشاپ بگوووووو
من هیچ نمیدانم از این مورد
نکنه عکس پروفایلت هم خودتت درست کردی؟؟
نرو سراغ شکست خب؟؟؟؟؟
جز سرشکستگی و افسوس و درد هیچی نداره : )
میتونی از دستور پخت کیک زبرا هم تعریف کنی.
مهری خیلی کیک سختی هستش
آقای آرمین زیادی بزرگش کردن اونطوری که میگن هم نبود
نظر لطفشونه
در مورد پروفایلمم نه از نت پیدا کردم
فتوشاپ اگه نمیدونی چیه برو تو گوگل سرچ کن منکه گوگل نیستم همه چی بدونم
بخوای یاد هم بگیری تو تاپیک طراحی لینکهای اموزشیشو گذاشتم
ولی کلاس رفتن یه چیزی دیگه است
اور دوست داری دنبالش برو بعدا تو دانشگاه و کار و زندگی بدردت میخوره
اصلا سخت نیست مایع کیکتو نصف کن تو یکیش کاکائو بریز و موقعه ریختن تو قالب یکی در میون مواد رو بریز تو قالب همین
(1399 فروردين 29، 22:59)مهرخدا نوشته است: [ -> ]آقای آرمین زیادی بزرگش کردن اونطوری که میگن هم نبود
نظر لطفشونه
در مورد پروفایلمم نه از نت پیدا کردم
فتوشاپ اگه نمیدونی چیه برو تو گوگل سرچ کن منکه گوگل نیستم همه چی بدونم
بخوای یاد هم بگیری تو تاپیک طراحی لینکهای اموزشیشو گذاشتم
ولی کلاس رفتن یه چیزی دیگه است
اور دوست داری دنبالش برو بعدا تو دانشگاه و کار و زندگی بدردت میخوره
تو گوگل نیستی از گوگل بهتری
من استعداد فتوشاپ ندارم ک ،داشته باشمم حوصله ش و ندارم
تازشم تو هستی دیگه ،دوست جون جونیه منی ،ازت بخوام قطعا درست میکنی
کیک زبرارو از کجا یاد گرفتی؟؟کیک های من خیلی سفت میشن
باید با روش اقای داوود گیوتین استفاده کنم
ریشه یابی و زدن ریشه با گیوتین
ممنون بابت همراهیت
(1399 فروردين 29، 23:00)مهرخدا نوشته است: [ -> ]اصلا سخت نیست مایع کیکتو نصف کن تو یکیش کاکائو بریز و موقعه ریختن تو قالب یکی در میون مواد رو بریز تو قالب همین
کیک خیس دوست دارم و پختنش از زبرا آسونه ،زبرا دردسره
ظرف زیادی کثیف میشه
آخرین باری ک کیک درست کردم همزن نبود مجبور شدم خودم انقدر هم بزنم انگشتام تاول زده بود ،همه مسخرم میکردند
فرداشم داشتم لوبیا سبز خرد میکردم از ده جا انگشتم و بریدم .
ب خدا همون هفته هم انگشت شستم موند لای در
من بخوام کار کنم دنیارو ب هم میریزم
(1399 فروردين 29، 23:03)مهرخدا نوشته است: [ -> ]باید با روش اقای داوود گیوتین استفاده کنم
ریشه یابی و زدن ریشه با گیوتین
ممنون بابت همراهیت
گاهی وقت ها نمیشه پیداش کرد : )
تو استرس ها و ترس ها و فشار ها قایم شده ریشه ی لعنتی
نشکن خب؟؟؟؟
واقعا دلم نمیخواد ناراحتی تورو ببینم ،قطعا بشکنی ناراحت میشی بعد شکست و حال بد پیدا میکنی .من خودم وقتی میشکنم حتی دلم نمیخواد خودم و هم ببینم
از خودم لجم میگیره
که شزایطمو میدونم و حساسیتم رفته بالا رو درک میکنم ولی باز
نشخوار فکری و...
اخه دختر خوب از دی که گذشت هر چه گویی....
گذشته رفته بیخیالش دختر
سعی کنی فرصت جبران پیدا کنی
ولی
کو گوش شنوا
باید داشته باشیم قول همدیگه ایم یا قل همدیگه؟
نه
(1399 فروردين 30، 15:39)مهرخدا نوشته است: [ -> ]باید داشته باشیم قول همدیگه ایم یا قل همدیگه؟
نه
نمیدونم،تعجب کردم ی لحظه
________
من چ بگم برات؟حرف بزنیم؟
یا نظرت چیه بری ی چایی دم کنی؟منم الان منتظرم آب جوش بیاد چایی بزارم دارم تلف میشم از سردرد
دست و صورتت و با آب سرد بشور بپره،نذار حس وسوسه چندروز همراهت باشه چون اینجوری بااعث میشه ک بشکنی .
ی بار بگو نه و تمام