1400 ارديبهشت 2، 22:50
مجید عزیز
ماشاءالله به پاکیت رفیق
چه هدیه قشنگی
البته گفتی پرتقال؛ برای مرکبات مثل پرتقال و لیمو و نارنج بهتره هسته های زیادی رو بکاری چون همیشه هسته هایی هستن که جوونه نمیزنن
پرتقاله دیگه؛ گنگش بالاست
از طرفی اگه هسته ها زیاد باشن، وقتی جوونه میزنن شبیه سبزه میشن؛ سبزه مرکبات فوقالعاده ست
سیب هم بهتره یه 20 روز بذاری تو یخچال تا دوره خفتگی خودشو طی کنه بعد بکاری
هرچند ممکنه همه این هسته ها همینجوری هم رشد کنن و نیازی به تدابیر امنیتی نیست
ولی محض احتیاط گفتم
کشت هسته میوه ها یکی از روش های خیلی قشنگیه که میشه همیشه اجراش کرد؛ مثلاً میتونی یه کیسه داشته باشی و هسته میوه ها رو بعد از شست و شو و خشک کردن، تو کیسه بذاری و هر وقت به طبیعت رفتی چندتا هسته کنار آب یا برکه یا دریاچه و رودخونه بکاری
این روش ها تست شده و بی خطرن
یازهرا جان
منم وفات حضرت خدیجه رو به شما و همه دوستان تسلیت میگم
ای ول به 8 روز پاک
دو روز دیگه جشن پاکیته
چه متن های قشنگی هم میذاری رفیق
ای نسخه نامه الهی که تویی
ای آینه جمال شاهی که تویی
بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست
در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی
ماشاءالله به پاکیت رفیق
چه هدیه قشنگی
البته گفتی پرتقال؛ برای مرکبات مثل پرتقال و لیمو و نارنج بهتره هسته های زیادی رو بکاری چون همیشه هسته هایی هستن که جوونه نمیزنن
پرتقاله دیگه؛ گنگش بالاست
از طرفی اگه هسته ها زیاد باشن، وقتی جوونه میزنن شبیه سبزه میشن؛ سبزه مرکبات فوقالعاده ست
سیب هم بهتره یه 20 روز بذاری تو یخچال تا دوره خفتگی خودشو طی کنه بعد بکاری
هرچند ممکنه همه این هسته ها همینجوری هم رشد کنن و نیازی به تدابیر امنیتی نیست
ولی محض احتیاط گفتم
کشت هسته میوه ها یکی از روش های خیلی قشنگیه که میشه همیشه اجراش کرد؛ مثلاً میتونی یه کیسه داشته باشی و هسته میوه ها رو بعد از شست و شو و خشک کردن، تو کیسه بذاری و هر وقت به طبیعت رفتی چندتا هسته کنار آب یا برکه یا دریاچه و رودخونه بکاری
این روش ها تست شده و بی خطرن
یازهرا جان
منم وفات حضرت خدیجه رو به شما و همه دوستان تسلیت میگم
ای ول به 8 روز پاک
دو روز دیگه جشن پاکیته
چه متن های قشنگی هم میذاری رفیق
ای نسخه نامه الهی که تویی
ای آینه جمال شاهی که تویی
بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست
در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی