وای نبودین.....
خیلی خیلی شلوغ بود واقعا شاید ازم نارحت بشین ولی تو این زمان جای خانم ها نبود ....
من تو بین الحرمین به ۱۰ تا خانم عرب خوردم...
خودمو میزدم و فحش میدادم...
به قرآن خودمو جمع میکردم سیل جمعیت خانم ها رو هل میدادن .....
خودشون هم عصبی شده بودن شلوغی بشدت عجیب
(1401 شهريور 22، 20:49)سنــا نوشته است: [ -> ]چه سعادتی داشتم من پس
ممنونم ازتون
ان شاء الله قسمت هممون بشه
شما هم برید ولی نه تو این دوره زمانی بخدا خیلی خیلی وحشتناک شلوغه...
همش گناه خوردن به نامحرم
این شلوغی وحشتناک شهر پدری شهر نجف حرم امیرالمومنین ساعت ۲ نیمه شب تازه صبح ها بشدت شلوغ تر از پنجره رستوران هتل
اینم ضریح شاه عالم حسین ابن علی
سلام به اهالی شبانه روزی
آقای مرذمقاومت زیارتتون قبول
ولی منم با بچه ها موافقم باید سور بدید
پ ن : سورهای کانون ارزونه نیاری به دینار 20 تومنی نیس ..
اعتبار 1 تومنی کافیه
الآن حاضرم برا یه بسته نودل روحمو به شیطان بفروشم
نودل ؟ روح ؟ شیطان؟
چه ارتباطی بهم دارن؟!
سیب زمینی سرخ شده بهتره والا از این نودل تراریخته
نقل قول: نودل ؟ روح ؟ شیطان؟
چه ارتباطی بهم دارن؟!
روحم رو میدم به جاش نودل میگیرم
نقل قول: سیب زمینی سرخ شده بهتره والا از این نودل تراریخته
سیب زمینی ها کمه برا خورش گذاشتن
نودل تراریخته.. چه قدر شبیه مامان ها حرف میزنید
نودل خیلی خوشمزس.. مخصوصا طعم قارچش
نقل قول: نودل خیلی خوشمزس.. مخصوصا طعم قارچش
من یه بار نودل قارچ خریدم
خیلی خشن باهام برخورد کردن
خودم نخوردم ، می گفتن خیلی بد مزه بوده ...
ماکارانی بهتر نیست ؟ خوشمزه تره ها ؟
به ته دیگ ماکارونی فکر کنین ، بهتر ها ...
نقل قول: خیلی خشن باهام برخورد کردن
خودم نخوردم ، می گفتن خیلی بد مزه بوده ...
نه بابا نودل قارچ خیلی خوبه
کلا قارچ توی هر ترکیبی ظاهر شده موفق عمل کرده
مکارانی 2 ساعت طول میکشه آمادش کنم نودل ده دقیقه
ولی یه بار اون ادویه نودل رو به مکارانی درحال جوشیدن زدم بدک نشد
نقل قول: به ته دیگ ماکارونی فکر کنین
من به ته دیگ مکارانی فکر نمیکنم.. باهاش زندگی میکنم
(سس ماست)
نقل قول: نه بابا نودل قارچ خیلی خوبه
کلا قارچ توی هر ترکیبی ظاهر شده موفق عمل کرده
من همیشه قارچ های غذا رو به بقیه بخشیدم
حتی قارچ سوخاری ..
کلا از بافت اش خوشم نمیاد
برای من قارچ یه نقطه منفی تو غذاس
نقل قول: مکارانی 2 ساعت طول میکشه آمادش کنم نودل ده دقیقه
درسته ، ولی اون دوساعت ، اون دوسااااعت ،
دوساعت بهشتیه ....
اون لحظه ای که گوشت پخته میشه و ته ماهیتابه روغنی خوشمزه با نون میل می شه ...
یا اون لحظه ای که ، ماکارونی پخته میشه و یه ذره شو برمیداریم و باسس ماینز زیاااد سالاد ماکارانی درست می کنیم تا اون ماکارونی های دیگه تو قابله دم بکشه ...
یا اون لحظه ای که ، غذا رو می کشیم و می ذاریم رو میز آشپز خونه ، و با هر بار بردن وسائل سفره ، یه ناخونک به ته دیگا می زنیم ...
همش زمان های بهشتین..
نقل قول: من به ته دیگ مکارانی فکر نمیکنم.. باهاش زندگی میکنم (سس ماست)
حق ..
همیشه وقتی غذا ماکارونیه ،
تو چشم های همه "یه قابلمه به این بزرگی ، همین قدر ته دیگ داشت "خاصیه
و
ما بچه ها ،