نقل قول: خیر آشپزی رو
نمردیم و معنی آشپزی رو هم فهمیدیم.. املت
نقل قول: ما کاملا بلدیم فقط درست نمیکنیم
البته کلا پسرا همینطورین ها تقصیر شما نیست
یه کار که بلد باشن انجام بدن رو تو بوق و کرنا میکنن و همه جا جار میزنن
ما کار بلدیمون رو جار نمیزنیم
این که توی اون کار از شما بهتریم رو جار میزنیم
و آره این همه عکسی که از دخترای مته به دست پخشه همشون منم:/
(1401 شهريور 8، 23:29)العبد المرحوم نوشته است: [ -> ]نقل قول: اصن انرژی برا خوردنش ندارم
من غذا میخورم برای کسب انرژی
شما انرژی ندارین غذا بخورین
ما مثل هم نیستیم
من خودم به شخصه خیلی خسته میشم
خیلیییییی
بعد غذا درست کردن دلم میخواد بخوابم
از غذاییم که خودم درست کردم دلم نمیخواد بخورم اصن
سلام
آقا دیدم بحث غذاس اومدم یه کمکی بگیرم ، من هر وقت املت ( با رب ) درست میکنم هم میسوزه زیرش ( کربن با درصد خلوص بالا تولید میشه یعنی ) هم مزه آب حوض میده کسی میتونه بهم یاد بده چطوری درست کنم
؟
نقل قول: ما کاملا بلدیم فقط درست نمیکنیم
البته کلا پسرا همینطورین ها تقصیر شما نیست
یه کار که بلد باشن انجام بدن رو تو بوق و کرنا میکنن و همه جا جار میزنن
دقیقا ، زدی به خال
تازه اگه اون کار رو بلد نباشن هم ،منم منم و بلدم بلدم شو دارن
چرا واقعا ؟
نقل قول: اینقدر غذا درست کردن جذابه
مثل خلق کردنه خیلی حس خوبی داره وقتی یه ماده ی غذایی غیرقابل استفاده رو اینقدر خوشمزه میکنی که دلت میخواد تا آخرشو بخوری
این خیلی جذابه، درست می گی
یه چیز دیگه هم خیلی جذابه ،
نجات همین مواد غذایی از سوختگی بالا ۹۰درصد
اون موقع که با سرعت نور میری تا قابلمه آتیش نگیره
یا اون لحظاتی که مانع سرقت و خوردگی زودرس غذا میشی ، مخصوصا سر کتلت و سیب زمینی
واسه این دوتا اگه یه لحظه غفلت کنی ، می بینی تو سه ثانیه ، همشون جان به جان آفرین تسلیم کردن
مورد داشتیم ، سیب زمینی رو از تو قابله ، روغن داغ چکون ،میل فرموده ،
کتلتی که بدبخت هنوز داره فکر می کنه پخته یا نه رو جیلیز ویلیز کنان سرقت می کنن
(و البته که خوردن سر قابله از لذات بهشتیه ،
مخصوصا ته دیگ)
(1401 شهريور 9، 0:19)Tagon نوشته است: [ -> ]سلام
آقا دیدم بحث غذاس اومدم یه کمکی بگیرم ، من هر وقت املت ( با رب ) درست میکنم هم میسوزه زیرش ( کربن با درصد خلوص بالا تولید میشه یعنی ) هم مزه آب حوض میده کسی میتونه بهم یاد بده چطوری درست کنم ؟
به به
ببین کی اینجاس ...
داداش شما اول یک ماهیتابه ور دار یک قاشق روغن بریز اجاق شعلش کم باشه بعد به آرامی یک زره رب رو سرخ کن بعد تخم مرغ رو بنداز و بعد از دو تا هم زیر اجاق رو خاموش کن
املتت امادس
البته نمک و فلفل یادت نره
نوش جااااااان
گوشم درد میکنه خیلی
کسی راهکاری داره؟
بروفن خوردم خوب نشده
پریروز رفتم دکتر گوشمو شست و شو دادم
از دیروز اون غضروف رو ب روی لاله ی گوشم به شدت وحشتناکی درد میکنه
(1401 شهريور 9، 5:27)Alex.forman نوشته است: [ -> ]گوشم درد میکنه خیلی
کسی راهکاری داره؟
بروفن خوردم خوب نشده
پریروز رفتم دکتر گوشمو شست و شو دادم
از دیروز اون غضروف رو ب روی لاله ی گوشم به شدت وحشتناکی درد میکنه
فکر نکنم طبیعی باشه بعد از شستوشوی گوش ؛ درد داشته باشی..
من زیاد گوشم رو شست و شوی دادم و همیشه دردی که داشت هم خوب میشد چه برسه درد بگیره..
توصیههایی که دکترا بعد از تخلیه گوش میکردن؛ که رعایت کنم یه مدت اینا بودن: پشت گوشات رو ماساژ بده و وقتی حموم میری گوشات رو چرب کن و با پلاستیک بپوشونش تا آب وارد گوشات نشه ، چون گوشت تخلیه شده ممکنه پرده گوشت راحت اسیب ببینه یا گوش درد شدید بگیری.. و چندتا قطره ضدعفونی کننده مینوشتن..
ممکنه از درد دندونت هم باشه ها.. دندونت عصبش درد بکنه و بزنه به گوشت.. من چند وقت پیش گوش درد شدید بداشتم و دکتر گوش ، حلق بینی کاری نتونست انجام بده و تازه دردش شدیدتر هم شد.. تا نرفتم دندون پزشک و اینا خوب نشد..
(1401 شهريور 9، 0:19)Tagon نوشته است: [ -> ]سلام
آقا دیدم بحث غذاس اومدم یه کمکی بگیرم ، من هر وقت املت ( با رب ) درست میکنم هم میسوزه زیرش ( کربن با درصد خلوص بالا تولید میشه یعنی ) هم مزه آب حوض میده کسی میتونه بهم یاد بده چطوری درست کنم ؟
سلام.
اول که ما به این نمیگیم املت میگیم تخممرغ ربی
بعد؛ اول روغن بریزید تا گرم بشه که تخم مرغ به ماهیتابتون نچسبه، بعد رب رو بریزید توی روغن تا یکم تفت داده بشه.. حواستون باشه رب نسوزه ..
بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید، نمک رو هم ۴۰ ثانیه بعد اضافه کنید و هروقت حس کردید پخته شد زیرشو خاموش کنید و برداریدش.
اگه این راهو دوست نداشتین یا طعمش جالب نشد، میتونید یه سره اول تخم مرغ رو درست کنین و بعد که تخممرغ نیمپز شد رب رو اضافه کنید.. و آخرهاش نمک..
یا حتی میتونید هر دو رو باهم توی ماهیتابه بریزید و سعی کنید مخلوط نشن تا هر دو نیمپز بشن و بعد مخلوط کنید..
کلا بستگی به سلیقه خودتون داره..
بعد یه نکته طلایی توی پخت سیبزمینی یا تخممرغ؛ زیر گاز رو حتما کم کنید تا هم زمان بیشتری برای پختش داشته باشید(خصوصا برای تخممرغ) و هم کاملا پخته بشه (مخصوصا برای سیبزمینی ، که داخلش نپخته و خام نمونه..)
و نکته طلایی دوم؛ اگه نمک نریزید هرغذایی مزه آب حوض میده.. نمک رو فراموش نکنید.
نقل قول: من اگه قرار باشه تو دنیا کسی نباشه و شما واسم غذا درست کنین ترجیح میدم بمیرم
ولی من بااین توصیف کنجکاو شدم ببینم چی درست کرده بودید
(1401 شهريور 9، 11:14)رامین نوشته است: [ -> ]نقل قول: اون پارچ استیل تنها بازمانده ی در حال استفاده از جهیزیه ننمه
از جهیزیه ش دو تا از این پارچ ها مونده ؛ یدونه لیوان استیل و یدونه کاسه چینی
یدونه پارچ و لیوانش با کاسه چینی رو دست نخورده یادگاری نگه داشته اجازه نمیده کسی دست بزنه
خرید نداری؟ مشتری باشی ارزون میدما
اونی که بجای سفره پهن کردم زیر سفره س ؛ اینو مامانم پهن میکنه بعد روش سفره میندازه که فرش کثیف نشه . من دیگه سفره رو حذف کردم چه کاریه اصلا یا این باشه یا اون باشه ؛ چه نیازیه جفتشون باشن اخه؟ :
میخواستم همینم پهن نکنم ؛ قصدم این بود کلا رو فرش بساط کنم ترسیدم یه موقع فکر کنین بی کلاسم
پیاز هم پیش دستی میخواد چیکار ؛ کل کیف و حالش به چرک و کرکثیف بودنشه وگرنه مزه نمیده
تازه کلی کلاس گذاشتم پیاز رو با چاقو پوست کندم وگرنه اصولیش این بود که پیاز رو با مشت میزدم روش بترکه نصفش هم بچسبه به زیر سفره
البته املت اونقدر ها هم بد نبودا ؛ فقط حتما باید بعدش یه چایی بخوری که بشوره ببره پایین
این عالی بود
واقعا باهاتون موافقم
کیف غذاخوردن به همین سادگیو راحتیشه
ولی همون سفره ای که میندازن رو سفره کافیه
بی کلاسیم نیست
بنظرم صمیمیته
هرچقدر با طرفتون راحت باشین همونقدر خود واقعیتونو نشون میدین
وقتیم خود واقعیتون باشین
آرامش دارین
وقتیم آرامش داشته باشین طرف مقابلتونم راحت تر خود واقعیشو نشون میده
راحتی راحتی میاره